x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bucureștenii vor avea panouri digitale cu informații în timp real, în stațiile de transport public

Bucureștenii vor avea panouri digitale cu informații în timp real, în stațiile de transport public

de Redacția Jurnalul    |    20 Iul 2023   •   18:15
Bucureștenii vor avea panouri digitale cu informații în timp real, în stațiile de transport public
Sursa foto: Facebook

În București vor fi instalate panouri digitale în 968 de stații de transport public, unde vor fi afișate în timp real informații referitoare la organizarea și programul de circulație, spune primarul general Nicușor Dan.

Nicușor Dan spune că a fost lansată în SEAP procedura de achiziție a Studiului de Fezabilitate pentru obiectivul de investiții „Sistem ITS integrat Smart & Green Mobility pentru regiunea București - Ilfov – Informarea călătorilor în stațiile de transport public”.

„Prin acest proiect, vom instala panouri digitale în 968 de stații de transport public din Capitală pe care vor fi afișate informații în timp real referitoare la organizarea și programul de circulație al vehiculelor. Datele vor fi furnizate călătorilor atât vizual, cât și audio. Investițiile vor consta în echipamente (panouri digitale) cu sisteme de susținere, respectiv software de management al panourilor digitale și componente de software pentru conectarea sistemului finanțat la bazele de date existente”, spune primarul general pe pagina sa de Facebook.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor de către operatorii economici este 9 august 2023.

Valoarea totală estimată a Studiului de Fezabilitate este 756.408 lei fără TVA.

Costul total al proiectului este de peste 28 milioane lei (5,68 milioane euro) fără TVA, iar finanțarea va fi asigurată prin PNRR.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: panouri digitale staţii