x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bucureşti. Trafic închis în zona Mătăsari de vineri până duminică

Bucureşti. Trafic închis în zona Mătăsari de vineri până duminică

27 Mai 2016   •   10:45
Bucureşti. Trafic închis în zona Mătăsari de vineri până duminică

Traficul rutier se va închide de vineri după-amiaza, de la ora 16,00, până duminică, la ora 23,00, în zona Mătăsari din Capitală, unde Asociaţia Beneva organizează un eveniment cultural constând în prezentări de modă, concerte, spectacole de teatru.

Conform Brigăzii Rutiere, traficul se va închide pe str. Mătăsari între str. Matei Voievod şi bd. Pache Protopopescu şi pe străduţele care acced în str. Mătăsari de pe acest tronson.

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor şi solicită conducătorilor auto să folosească autovehiculele personale cât mai puţin pentru a evita blocajele de trafic şi să opteze pentru mijloacele de transport în comun; să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate; să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate.

Conducătorii de autovehicule sunt rugaţi să evite deplasarea în zona de desfăşurare a evenimentului şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia.

Evenimentul are loc în cadrul proiectului "Femei pe Mătăsari".

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: matasari bucuresti trafic