x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Când își deschide porțile Târgul de Crăciun din Capitală. Principalele atracții

Când își deschide porțile Târgul de Crăciun din Capitală. Principalele atracții

de Redacția Jurnalul    |    02 Noi 2023   •   13:00
Când își deschide porțile Târgul de Crăciun din Capitală. Principalele atracții

Târgul de Crăciun este unul dintre cele mai frumoase și așteptate evenimente, bucurâmndu-i atât pe copii, cât și pe adulți. Locuitorii Capitalei vor beneficia în acest an de două astfel de manifestări, unul în Piața Constituției și celălalt în Parcul Drumul Taberei.

Centrul de Creație, Artă și Tradiție din Primăria Capitalei organizează Târgul de Crăciun din Piața Constituției în perioada 30 noiembrie - 26 decembrie 2023. Deși acesta va fi deschis circa o lună, în alte orașe din țară evenimentul durează până după Anul Nou, oferind astfel locuitorilor distracții pe toată perioada sărbătorilor de iarnă. 

Vor fi amplasate 72 de căsuțe iluminate și decorate în motivele sărbătorilor de iarnă, unde vor fi comercializate alimente și alte produse. Totodată, vor fi activități pentru copii, tineri și familii. Va exista ș i o scenă pentru concerte și spectacole, o roată panoramică, un carusel, casa lui Moș Crăciună și o căsuță poștală a spiridușilor. 

Totodată, în Parcul Drumul Taberei va exista un orășel de poveste și foarte colorat, cu personaje jucăușe care îi vor încânta pe cei mici. Și aici vor exista căsuțe de unde pot fi cumpărate produse alimentare și tot felul de obiecte frumoase. Vizitatorii se vor bucura și de un patinoar, un carusel colorat, o roată panoramică înaltă de 33 de metri și, bineîn țeles, căsuța lui Moș Crăciun, potrivit spynews.ro.

 

×