x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Căsătorii de Dragobete la Poarta Sărutului şi Valentine’s Day la Dracula

Căsătorii de Dragobete la Poarta Sărutului şi Valentine’s Day la Dracula

08 Feb 2018   •   16:30
Căsătorii de Dragobete la Poarta Sărutului şi Valentine’s Day la Dracula

Tinerii care doresc să se căsătorească de Dragobete la Poarta Sărutului din Parcul Central al municipiului Târgu Jiu sunt aşteptaţi de reprezentanţii primăriei să depună cereri în zilele de 14 şi 15 februarie, a declarat primarul Marcel Romanescu. În schimb, cei de la Castelul Bran mizează pe Valentine’s Day.

Anul acesta, la Poarta Sărutului vor fi oficiate căsătorii doar de Dragobete, pe 24 februarie, nu şi de Sfântul Valentin, aşa cum se întâmpla în anii anteriori.

Cuplurile care vor să se căsătorească la Poarta Sărutului vor achita o taxă de 400 de lei 
„Nu vom sărbători de data aceasta decât Dragobetele, cu cununii pe care le vom oficia la Poarta Sărutului, în condiţiile în care vom avea solicitări. Pe 14 şi 15 februarie se pot depune documente pentru ca tinerele cupluri să se poată căsători la Poarta Sărutului”, a spus Marcel Romanescu. Alţii preferă însă manifestările de Valentine’s Day, sărbătoarea dragostei importată din SUA. A fost şi opţiunea Contelui Dracula, care îşi dezvăluie astfel latura sentimentală, cu tarife de 40 de lei pentru adulţi, 25 lei pentru studenţi şi 10 lei pentru copii. Pe 14 februarie, Sufrageria Castelului Bran devine un spaţiu cald şi primitor, în care aromele de cafea şi ceai, dar şi de ciocolată caldă şi căpşuni se vor amesteca după gustul îndrăgostiţilor, anunţă managerii Castelului Bran. Cuplurile care îi vor trece pragul, indiferent de vârstă, îşi vor putea mărturisi cele mai frumoase sentimente, la lumina lumânărilor, învăluiţi de acorduri pe măsură. „Este ziua în care zidurile reci, care păstrează poveştile de mult apuse cu prinţese şi cavaleri, vor fi martore ale visurilor şi speranţelor actuale ale îndrăgostiţilor. Şi cum vizitarea Castelului Bran este, pentru mulţi, un moment memorabil, Contele s-a gândit să ofere posibilitatea îndrăgostiţilor să-şi mărturisească iubirea prin intermediul unui lacăt sub formă de inimioară care va dăinui peste timp la poalele edificiului. Se vor scrie astfel poveşti de iubire care se vor adăuga celor pe care Castelul Bran le-a trăit în 640 de ani de existenţă”, se arată în invitaţia lui Dracula.


 

 

 

 

×
Subiecte în articol: casatorii poarta sarutului dragobete