x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caz ULUITOR. Un bărbat de 92 de ani s-a vindecat de coronavirus

Caz ULUITOR. Un bărbat de 92 de ani s-a vindecat de coronavirus

21 Mai 2020   •   16:17
Caz ULUITOR. Un bărbat de 92 de ani s-a vindecat de coronavirus

Un bărbat în vârstă de 92 de ani a fost declarat vindecat de infecția cu coronavirus. El a stat în spital mai mult de o lună.

Petru Alexii este din localitatea Văculești, județul Botoșani, și s-a internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati" pe 24 martie. Acesta a acuzat frisoane și dureri de cap și i-a cerut soţiei să cheme ambulanţa.

Bătrânul mărturiseşte că a trecut printr-o perioadă grea din viaţa sa, mai ales că a fost nevoit ca atât ziua de naştere, când a împlinit 92 de ani, cât şi Paştele, să le petreacă în spital.

La trei zile după internare, au ajuns la spital soția și fiica sa, infectate cu COVID-19. Toți trei au stat în același salon. Alexii crede că virusul a fost adus de soția sa, internată la Suceava pentru alte afecțiuni.

"Am bucuria să declar vindecarea şi externarea unui pacient în vârstă de 92 de ani din localitatea Văculeşti, la această vârstă venerabilă pe care a împlinit-o în spital, când a fost internat. A fost internat cu familia, soţia şi fiica dânsului, fiica sa fiind prima care s-a externat. Pacientul nonagenar a trecut cu bine prin această confruntare cu viaţa", a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, Ioan Asaftei. 

×
Subiecte în articol: coronavirus vindecat