x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Ce spune Clotilde Armand despre incendiul puternic din Capitală

Ce spune Clotilde Armand despre incendiul puternic din Capitală

12 Sep 2021   •   17:44
Ce spune Clotilde Armand despre incendiul puternic din Capitală

Incendiul a pornit de la lampioane lansate la o petrecere de lângă bloc, spune primarul Clotilde Armand despre incendiul de sâmbătă seara: „Blocul nu este locuit.... dacă ar fi fost, posibil că acum am fi asistat la o tragedie”.

„La ultimul etaj al blocului care a luat foc aseară în Sectorul 1 erau depozitate butoaie cu smoală. Am aflat de la autorități că incendiul a pornit de la niște lampioane lansate la o petrecere de lângă bloc. În prezent blocul nu este locuit.... dacă ar fi fost posibil că acum am fi asistat la o tragedie. Trebuie luate măsuri urgente din partea autorităților pentru comercializarea și utilizarea lampioanelor. Pentru că data viitoare s-ar putea să nu mai avem noroc”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă seara, la un bloc de 12 etaje din Capitală. Martorii au spus că s-au auzit și explozii. Fumul dens s-a văzut de la mare distanță.

Potrivit ISU București - Ilfov, incendiul s-a produs pe terasa unui bloc cu 12 etaje aflat în construcție, situat pe strada Parcului.

Au ars butoaie cu smoală și carton bituminat, suprafața afectată fiind de aproximativ 500 de metri pătrați.

Mediafax

×
Subiecte în articol: incendiu Clotilde Armand