x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cinci persoane au fost rănite într-un accident rutier în localitatea Rotunda, din Olt

Cinci persoane au fost rănite într-un accident rutier în localitatea Rotunda, din Olt

05 Ian 2018   •   21:30
Cinci persoane au fost rănite într-un accident rutier în localitatea Rotunda, din Olt

Cinci persoane au fost rănite vineri seara într-un accident rutier produs în comuna Rotunda, pe DJ 542A, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.


În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau cinci persoane, toţi răniţii fiind transportaţi iniţial la Spitalul Municipal Caracal, ulterior, doi dintre aceştia fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu, accidentul a avut loc din cauza neacordării de prioritate. Dicu a precizat că şoferilor celor două autoturisme implicate li s-au recoltat probe biologice de sânge.

Au intervenit echipaje de la SMURD Caracal şi SMURD Vişina şi două ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt.

"Echipajele medicale au asistat şoferii celor două autoturisme, unul în vârstă de 74 de ani, cu traumatism cranio-facial şi parestezii la membrele superioare, iar celălalt, în vârstă de 21 de ani, cu traumatism cranio-cerebral şi traumatism la membrul inferior stâng. Au fost asistaţi şi trei pasageri, unul în vârstă de 23 de ani, cu traumatism la membrele inferioare şi traumatism la coloana vertebrală, unul în vârstă de 19 ani, cu traumatism cranio-cerebral şi cel de-al treilea, în vârstă de 17 ani, cu fractură deschisă la antebraţul stâng", a anunţat Băsăşteanu. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident olt