x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cluj: Focarul de COVID de la Institutul Inimii se extinde

Cluj: Focarul de COVID de la Institutul Inimii se extinde

20 Iun 2020   •   14:57
Cluj: Focarul de COVID de la Institutul Inimii se extinde

Focarul de COVID de la Institutul Inimii Cluj-Napoca se extinde, iar numărul persoanelor confirmate pozitiv a ajuns la 23. Este vorba de 14 cadre medicale și 9 pacienți.

Managerul Institutului Inimii Cluj-Napoca, Florin Crișan, a declarat, sâmbătă, că mai sunt internați 5 pacienți la secția de Terapie Intensivă din Clinica de Cardiologie, restul etajelor fiind eliberate, iar aici se face dezinfecție.

„Sunt 14 cadre medicale confirmate pozitiv, dintre care un medic primar, un medic rezident, 6 asistente și restul personal mediu și auxiliar, dar și 9 pacienți. Personalul medical este internat la spitalele de Infecțioase și Pneumoftiziologie, cu stări ușoare sau asimptomatici, iar pacienții au fost externați, fie în spitalele suport COVID din Cluj sau din zonele din care provin”, a spus Crișan.

DSP Cluj derulează la Institut o anchetă epidemiologică.

Florin Crișan declarase miercuri pentru MEDIAFAX că internările au fost sistate la Institul Inimii din Cluj-Napoca după înregistrarea, în ultima perioadă, a 11 cazuri de COVID-19, dintre care nouă pacienţi şi doi asistenţi medicali.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: focar covid-19