x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Coloană de mașini pe A1 București-Pitești, la intrarea în capitală

Coloană de mașini pe A1 București-Pitești, la intrarea în capitală

de Redacția Jurnalul    |    15 Iun 2023   •   08:00
Coloană de mașini pe A1 București-Pitești, la intrarea în capitală

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române anunță că joi dimineața este aglomerație pe A1, la intrarea în Capitală, și că valorile de trafic sunt crescute pe celelalte drumuri din jurul Bucureștiului.

„Este semnalată aglomerație pe autostrada A1 București-Pitești, fiind formată coloană de autovehicule la intrarea în capitală, valorile de trafic fiind în creștere și pe celelalte drumuri naționale adiacente municipiului București”, a transmis Centrul Infotrafic.

Potrivit sursei citate, pe principalele drumuri din țară se circulă pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori normale de trafic.

Joi, în funcție de condițiile meteorologice, se vor executa diferite tipuri de lucrări în județul Vâlcea, după cum urmează:

- DN 7, tronsonul kilometric 172+500 - 174+870 metri, pe raza localității Goranu, se lucrează la așternere covor asfaltic, între orele 18:00 - 06:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale, dirijată de piloți de trafic.

- DN 7CC, tronsonul kilometric 2+300 metri - 7+734 metri, pe raza localităților Jiblea - Păușa, se lucrează la îndepărtare viiturilor căzute pe carosabil, între orele 08:00-16:00. Circulația rutieră se închide, fiind deviată prin indicatoare pe sectorul de drum DN 7, de la kilometrul 191 la kilometrul 197+900 metri.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: A1 București-Pitești aglomeratie