x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Copiii dintr-o grădiniță suceveană riscă să se electrocuteze din cauza ploii care se prelinge pe pereți

Copiii dintr-o grădiniță suceveană riscă să se electrocuteze din cauza ploii care se prelinge pe pereți

14 Oct 2016   •   10:07
Copiii dintr-o grădiniță suceveană riscă să se electrocuteze din cauza ploii care se prelinge pe pereți
Sursa foto: Foto: .monitorulsv.ro

O grădiniță din localitatea suceveană Salcea pune în pericol viața copiilor. Ploaia se infiltreză prin acoperiș și picură în sălile de curs. 
Apa se prelinge pe pereți până la întrerupătoare și prize, copiii putând oricând să se electrocuteze. Educatoarele au pus găleți și lighene pentru a colecta apa însă măsura este departe a rezolva problema.


Educatoarea Mihaela Zaitz predă de peste 37 de ani la Văratec, a declarat pentru monitorulsv.ro  că: „în grădiniţă trebuie să folosim umbrela. Plouă. Plouă. Tabla acoperişului este ciuruită, burlanele sunt la pământ, iar autorităţile oraşului Salcea ne spun de peste opt ani de zile că vor avea grijă de grădiniţă. Acum opt ani aşa ne-au spus, că această grădiniţă este o prioritate. Uitaţi unde am ajuns. Cine ne poate ajuta? Cine vede ce se petrece aici?”.


Primăria cunoaște problema însă declară că nu pot face nimic: „Căminul este predat Companiei Naţionale de Investiţii Bucureşti din anul 2014 în vederea reabilitării, iar noi nu putem efectua nici un fel de reparaţie de modernizare sau reabilitare asupra lui. Nu putem interveni pentru că pierdem finanţarea”, a explicat viceprimarul Constantin Brînzei.

 

×
Subiecte în articol: gradinita copii suceava