x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Povestea șocantă a crimelor comise de „Şacalul”. Detaliul care i-a ajutat pe anchetatori să refacă firul evenimentelor

Povestea șocantă a crimelor comise de „Şacalul”. Detaliul care i-a ajutat pe anchetatori să refacă firul evenimentelor

de Redacția Jurnalul    |    12 Sep 2024   •   12:45
Povestea șocantă a crimelor comise de „Şacalul”. Detaliul care i-a ajutat pe anchetatori să refacă firul evenimentelor
Sursa foto: observatornews.ro

Noi detalii au apărut în cazul crimelor de la Constanța. Agresorul ar fi plănuit acțiunea iar cea de-a doua victimă ar fi fost atrasă în capcană și ucisă în timp ce anchetatorii îl urmăreau pe suspect.

Bărbatul mergea la biserică și era amabil cu colegii. Acesta, împreună cu concubina sa, ajutați și de copilul de 15 ani, au încercat să ascundă crimele și să creeze impresia că victimele sunt încă în viață.

Trupul neînsuflețit al Denisei, tânăra mamă din Timişoara, a fost ridicat de la morgă. 

După prima crimă, bărbatul de 26 de ani și-a ales a doua victimă după acelaşi tipar: o femeie tânără, escortă de lux.

Citiți și Suspectul dublei crime de pe litoral riscă închisoare pe viață. Polițiștii caută încă cel puțin patru victime

Cum a omorât-o "Şacalul" pe Denisa

Denisa s-a cazat la un hotel din Constanța pe 24 august 2024. După trei zile, la ora 05 dimineaţă, suspectul a venit şi a luat-o de la hotel şi au plecat cu mașina ei spre staţiunea Mamaia. A fost ultima dată când a fost văzută în viață. 

După două ore a ajuns în apartamentul lui din Năvodari, pe care îl împărţea cu iubita şi cei patru copii ai ei, cel mai mic în vârstă de numai trei ani. Camerele de supraveghere i-au surprins împreună pe criminal şi pe Denisa. Surse Observator spun că în acel moment, tânăra era drogată. Ar fi continuat să consume substanţe interzise împreună în locuinţa ucigaşului. După ce au întreţinut relaţii sexuale, acesta a ucis-o. A ținut în casă cadavrul victimei timp de două zile, ascuns în baie. 

În acest timp, nimeni nu a mai ştiut nimic de femeie. Pe 1 septembrie, proprietarii hotelului au încercat să dea de Denisa. I-au scris mesaje la care cineva a răspuns. 

"I-am dat mesaj dacă se prezintă să-şi ia lucrurile din cameră şi să achite contravaloarea", a explicat patronul hotelului.

Ca să dea impresia că Denisa încă trăiește, principalul suspect şi concubina lui au răspuns la mesaje.

"Azi se rezolvă 100%. Bună ziua din nou. În maxim o oră va fi cineva acolo pentru a achita. Maxim, maxim o oră. Îmi cer scuze încă o dată", se arată în mesaje. 

"Au insistat să nu anunţ poliţia. Peste o oră şi un pic a venit o doamnă care s-a prezentat mama ei şi un copil de 15 ani care s-a dat drept fratele ei. Au urcat în cameră cu camerista, i-au luat lucrurile, au coborât la maşina personală a fetei cazate", a mai declarat patronul hotelului. 

Citiți și Dubla crimă din Constanţa: Detalii șocante ies la iveală. Principalul suspect, „Şacalul”, a premeditat totul

Ucigașul a mutat cadavrul în timp ce era urmărit de poliție

Până la descoperirea crimelor a mai trecut o săptămână, timp în care, deşi filat, cu telefoanele ascultate, acesta a reușit să mute cadavrul Denisei, să-l abandoneze pe marginea drumului, la 60 de km de Constanţa și să-şi vadă liniştit de viaţă până când a făcut accident. O cartelă de la hotel, găsită de criminalişti în buzunarul pantalonilor Denisei, i-a ajutat pe procurori să refacă firul evenimentelor. 

Însă, bărbatul era monitorizat de la prima crimă. Și atunci, de ce nu au intervenit autoritățile să o salveze pe Denisa, tânăra mamă din Timişoara?

"Luăm măsuri de supraveghere tehnică, nu știm exact ce face o persoană 24 de ore din 24. În casa oamenilor nu intrăm. Bănuim că cineva este implicat în comiterea infracţiunii, dar nu avem certitudinea. Nu putem să fim atât de intruzivi", a declarat Zafer Sadîc, purtătorul de cuvânt al Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. 

Înaintea Denisei a mai fost o victimă. Anchetatorii spun că cele două tinere ar fi murit strangulate.

Delia, prima victimă, avea un apartament de lux închiriat în Mamaia Nord. Soțul ei știa cu ce se ocupă și obișnuia să o sune zilnic. Când nu a mai răspuns la telefon, s-a panicat și a sunat la poliție. Anchetatorii au descoperit cadavrul în stare de putrefacţie, iar aerul condiţionat din cameră dat la 30 de grade.

"E un miros, nu vreţi să ştiţi. Ce duhnea...A venit o maşină de la criminalistică. O săptămână au stat aici. Au luat urme, amprente", a declarat un vecin. 

Ucigașul şi concubina lui refuză să colaboreze cu procurorii. Pe reţelele sociale, acesta poza într-un tip evlavios, se filma în biserică la slujbă ori acasă, în timp ce filozofa.

Pe 29 iunie, cu câteva zile înainte de prima crimă canta la biserica. "Lăsaţi răutăţile la o parte! Nu rămâne nimic din noi! Absolut nimic!", spunea acesta. 

"Un cazier bogat încă de când era minor. Furt, conducere fără permis, infracţiuni la viaţa sexuală", a precizat Zafer Sadîc, purtătorul de cuvânt al Parchetul de pe langa Tribunalul Constanţa. 

Și-a convins colegii de serviciu că este un om obişnuit, fără reacții violente. 

"Lucra ca zilier, pe plajă, ca beachboy. El aici cu noi era ok., după ce a omorât-o pe femeia aia, a venit la muncă. Nu se vedea lucrul ăsta", spun colegele lui.

La două zile după prima crimă a venit la serviciu relaxat. Până anul trecut, Şacalul câștiga bani și din site-urile pentru adulți, potrivit observatornews.ro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×