x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în Piatra Neamț. Adolescentă în vârstă de 17 ani găsită înecată în cadă

Tragedie în Piatra Neamț. Adolescentă în vârstă de 17 ani găsită înecată în cadă

de Redacția Jurnalul    |    04 Oct 2023   •   17:08
Tragedie în Piatra Neamț. Adolescentă în vârstă de 17 ani găsită înecată în cadă

O adolescentă în vârstă de 17 ani a fost descoperită înecată în propria cadă, luni seara, în cartierul Gara Veche din Piatra Neamț. Trupul neînsuflețit al tinerei, elevă la Liceul Teologic Ortodox „Sfânta Parascheva” Agapia, a fost găsit de familia sa în jurul orei 19. Desi un echipaj de la Serviciul de Ambulanță a intervenit imediat și a aplicat manevre de resuscitare, din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru a o salva, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Potrivit apropiaților, adolescența provenea dintr-o familie destrămată, cu părinții divorțați de mai mult timp. Tatăl fetei, care muncise în Italia, revenise acasă săptămâna trecută, ceea ce o determinase pe tânără să solicite directorului școlii să facă naveta pentru a petrece mai mult timp cu acesta.

Conducerea Inspectoratului Școlar Neamț a fost informată despre tragicul eveniment, potrivit Antena 3 CNN.

„Nu vă pot da informații, este o anchetă penală. Era o elevă bună, nu lipsea. Făcea naveta în ultima perioadă, era acasă când s-a întâmplat acest trist eveniment", a declarat Maria Monica Asofiei, directorul Liceului Teologic Ortodox „Sfânta Parascheva” Agapia.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a elucida circumstanțele morții suspecte. „A fost înregistrat un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă și urmează ca necropsia să stabilească cu exactitate cauzele care au condus la deces. Din examinarea inițială efectuată de medicul legist nu au fost constatate urme de violență de niciun fel”, a declarat procurorul Irina Brândușa Ghilan, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț.

×