x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Decizie după tragedia de la Constanța: personalul ISU este reinstruit

Decizie după tragedia de la Constanța: personalul ISU este reinstruit

19 Feb 2021   •   20:30
Decizie după tragedia de la Constanța: personalul ISU este reinstruit

Angajații ISU Constanța sunt instruiți din nou cu privire la procedurile care se aplică în timpul situațiilor de urgență. Decizia a fost luată după tragedia în urma căreia o femeie a căzut de la înălțime în timp ce încerca să scape de un incendiu izbucnit într-un apartaent.

Reprezentanții ISU Constanța anunță că vineri a inceput reinstruirea personalului din cadrul Dispeceratului privind producerile care se aplică în domeniul situațiilor de urgență. Procedura va continua și în zilele următoare în dispeceratele din cadrul subunităților.

Totodată, personalul operativ va fi reinstruit cu privire la modul de aplicare a procedurilor operaționale în cadrul situațiilor de urgență, au mai anunțat cei de la ISU Constanța.

Un incendiu de proporții a izbucnit marți într-un bloc din municipiul Constanța. Focul a apărut la etajul 6 al imobilului cu 7 nivele. Proprietara locuinței în care a izbucnit incendiul a murit după ce a căzut de pe balcon încercând să scape de flăcări. Pompierii ajunși la fața locului nu aveau autoscară și saltea pentru salvarea persoanelor aflate la înălțime.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: isu