x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Două tinere au fost accidentate în centrul municipiului Târgu Mureș

Două tinere au fost accidentate în centrul municipiului Târgu Mureș

de Redacția Jurnalul    |    22 Ian 2024   •   09:01
Două tinere au fost accidentate în centrul municipiului Târgu Mureș
Sursa foto: Arhiva Jurnalul

Două tinere, de 15 și 22 de ani, din Harghita, au fost accidentate duminică seara în centrul municipiului Târgu Mureș de un autoturism condus de un bărbat de 28 de ani, din județul Iași, în timp ce traversau strada. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Polițiștii au fost sesizați duminică seara pentru a interveni la un accident rutier produs în jurul orei 18.11, în Piața Trandafirilor din municipiul Târgu Mureș, potrivit IPJ Mureș.

„Din primele verificări efectuate la fața locului, s-a stabilit că un autoturism condus de un bărbat de 28 de ani, din județul Iași, în circumstanțe ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi surprins și accidentat două tinere, de 15 și 22 de ani, din județul Harghita, care, în calitate de pietoni, se aflau în traversarea părții carosabile. În urma evenimentului, cele două tinere au fost transportate la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate”, potrivit comunicatului de presă.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul, fiind deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident tinere