x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Ambarcațiune cu 4 persoane, între care un copil, blocată pe Dunăre

Ambarcațiune cu 4 persoane, între care un copil, blocată pe Dunăre

de Redacția Jurnalul    |    23 Iun 2024   •   12:40
Ambarcațiune cu 4 persoane, între care un copil, blocată pe Dunăre
Sursa foto: Hepta

Patru persoane, între care un copil, care se aflau cu o ambarcațiune pe fluviul Dunărea, nu au reușit să vină la mal, fiind salvate de polițiștii de frotnieră din zona Drobeta-Turnu Severin.

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Drobeta-Turnu Severin al ITPF Timișoara, în timp ce se aflau în misiune în zona de responsabilitate, au fost informați de dispecerul de serviciu din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți, că trei adulți și un copil ce se aflau cu o ambarcațiune pe fluviul Dunărea nu reușesc să vină la mal.

Incidentul a avut loc vineri, în jurul orei 16.45.

Polițiștii de frontieră s-au deplasat cu o ambarcațiune rapidă de intervenție a Sectorului Poliției de Frontieră Drobeta-Turnu Severin, acționând cu operativitate pentru sprijinirea celor patru persoane, din județul Mehedinți.

„Întrucât ambarcațiunea pe care se aflau bărbații plutea în derivă, echipajul ambarcațiunii MAI 4256 a remorcat și ancorat ambarcațiunea în condiții de siguranță la mal. Cei trei bărbați și minorul nu au avut nevoie de îngrijiri medicale”, transmite, duminică, Poliția de Frontieră.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: dunăre ambarcatiune copil