x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat și o femeie însărcinată, salvați dintr-o ambarcațiune care plutea pe Dunăre

Un bărbat și o femeie însărcinată, salvați dintr-o ambarcațiune care plutea pe Dunăre

de Redacția Jurnalul    |    22 Iul 2023   •   14:00
Un bărbat și o femeie însărcinată, salvați dintr-o ambarcațiune care plutea pe Dunăre

Un bărbat și o femeie însărcinată au fost salvați, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de polițiștii de frontieră, dintr-o ambarcațiune semnalată ca fiind dispărută pe fluviul Dunărea.

La dispeceratul Sectorului Poliției de Frontieră Moldova Veche a fost primită o informare, vineri, aproape de miezul nopții. Lucrătorii Poliției orașului Moldova Nouă au fost informați prin intermediul serviciului național de urgență 112 despre dispariția unei ambarcații cu două persoane pe direcția km flv 1046.

Din cauza condițiilor meteo extreme (vânt puternic, valuri mari) intervenția polițiștilor de frontieră cu ambarcațiunea din dotarea sectorului a fost una dificilă, însă aceștia au reușit să identifice ambarcațiunea, care era eșuată în apropierea malului Ostrovului Moldova-Veche.

Cele două persoane, un bărbat și o femeie, au fost preluate de polițiștii de frontieră, fiind transportate în siguranță la malul fluviului. Femeia i-a informat polițiștii de frontieră că este însărcinată, astfel că a primit îngrijiri de specialitate din partea unui echipaj mobil din cadrul Spitalului Orășenesc Moldova-Nouă, fiind transportată la spital pentru investigații.

În acest moment cele două persoane sunt în siguranță, în afara oricărui pericol.

(sursa: Mediafax)

 

 

 

×
Subiecte în articol: dunăre ambarcatiune