x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE Explozie la o centrală termică din Olt. Două persoane au murit

UPDATE Explozie la o centrală termică din Olt. Două persoane au murit

de Redacția Jurnalul    |    02 Dec 2023   •   15:23
UPDATE Explozie la o centrală termică din Olt. Două persoane au murit
Sursa foto: Hepta

Două persoane au fost surprinse sub dărâmături, în urma unei explozii la o centrală termică din comuna Osica de Sus, județul Olt, anunță ISU. O persoană a murit.

UPDATE Explozia la o centrală termică de sâmbătă, din comuna Osica de Sus, județul Olt, mai ucide un om. Bărbatul prins sub elementele locuinței ce s-au prăbușit a murit la spital.

După explozie, au fost găsite două persoane surprinse sub dărâmături, respectiv o femeie, în vârstă de 62 de ani, din București și un bărbat, în vârstă de 72 de ani, din comuna Osica de Sus.

Cei doi au fost scoși de către pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Femeia a murit, iar bărbatul a fost dus la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde a decedat.

„Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă și distrugere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, informează Poliția Olt.

ȘTIRE INIȚIALĂ Explozia la centrala termică nu a fost urmată de incendiu, dar s-a lăsat cu prăbușirea mai multor elemente ale locuinței.

„Două persoane surprinse sub dărâmături, posibil o victimă decedată. Echipajele ISU Olt acționează cu două containere de căutare-salvare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și două autospeciale pentru primă intervenție.

De asemenea, la locul evenimentului acționează și trei echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt”, susține sursa citată.

Au fost identificate cele două persoane surprinse sub dărâmături. O femeie, în vârstă 62 de ani, a fost găsită decedată și un bărbat în vârstă de 72 de ani, conștient, surprins parțial, la nivelul picioarelor. A fost scos și bărbatul, conștient, și a fost preluat de echipajele medicale.

×
Subiecte în articol: explozie centrala termica olt osica de sus