x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O fată a fost mușcată de câinele pe care a vrut să îl mângâie, pe o stradă din Tuzla

O fată a fost mușcată de câinele pe care a vrut să îl mângâie, pe o stradă din Tuzla

de Redacția Jurnalul    |    06 Aug 2024   •   23:15
O fată a fost mușcată de câinele pe care a vrut să îl mângâie, pe o stradă din Tuzla
Sursa foto: Hepta

O fată a ajuns la spital, mușcată în zona gâtului, de un câine pe care a vrut să îl mângâie, pe o stradă din Tuzla, județul Constanța. Polițiștii au deschis o anchetă.

Poliţişti din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizaţi, luni seara, prin apel 112, că pe strada Recoltei, din localitatea Tuzla, o fetiță ar fi fost muşcată de un câine.

Oamenii legii au stabilit faptul că, proprietarul câinelui, un bărbat de 31 de ani, plimba câinele, în lesă, pe strada Recoltei. La un moment dat, bărbatul a rugat-o pe prietena sa, o tânără, de 21 de ani, să plimbe animalul, cât timp el lipsea, pentru câteva minute. În acest interval, minora s-a apropiat și a mângâiat câinele, iar ulterior a fost mușcată în zona gâtului.

Copila a fost transportată la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, conform OUG 55/2002.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: fata caine mangaie mușcat