x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale De necrezut: O femeie a fost bătută de un agent de pază într-un mall din Constanța

De necrezut: O femeie a fost bătută de un agent de pază într-un mall din Constanța

de Andreea Tiron    |    20 Dec 2022   •   00:04
De necrezut: O femeie a fost bătută de un agent de pază într-un mall din Constanța
Sursa foto: Captura video

În imaginile incredibile postate pe Instagram, se vede cum femeia este agresată de un agent de pază, fiind trântită la pământ și lovită cu picioarele.

Potrivit autorului materialului video și postate pe contul constanta_vibe, actele de o violență extremă au fost surprinse în Tomis Mall din municipiul Constanța. 

 

Din păcate, în România doar anul acesta au apărut în spațiul public mai multe imagini în care femeile sunt victime ale actelor de violență. Cel mai cunoscut caz este cel al părintelui Calistrat, care a lovit o femeie în curtea bisericii. La acel moment, preotul declara senin că „Nu am niciun regret. Bătaia e ruptă din rai!”.

Statisticile UNICEF arată că mai mult de o treime dintre femeile din întreaga lume au trecut prin violența fizică sau sexuală la un moment dat în viața lor, iar în unele țări 7 din 10 femei se confruntă cu o formă de abuz în timpul vieții lor.

Doar în primele 6 luni ale acestui an, în jur de 33.000 de persoane au fost victime ale violențelor acasă sau în familie și au fost emise aproape 4.200 de ordine de protecție.

În 2021, au fost sesizate aproximativ 30.000 de fapte de loviri sau alte violențe în familie, au fost emise 10.336 de ordine de protecție (din care 28% au fost încălcate), 38 de femei și două fete minore au fost ucise de partener sau membri ai familiei, 237 de femei și fete au fost victime ale violului în familie, au fost înregistrate 392 de cazuri de hărțuire. În ultimii opt ani, 426 de femei și fete au fost ucise de un membru de familie.

×
Subiecte în articol: femeie batuta agent de paza mall constanta