x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Focuri de armă în loc de petarde! Un bărbat s-a ales cu dosar penal

Focuri de armă în loc de petarde! Un bărbat s-a ales cu dosar penal

de Redacția Jurnalul    |    04 Ian 2023   •   09:45
Focuri de armă în loc de petarde! Un bărbat s-a ales cu dosar penal

În noaptea de 3 spre 4 ianuarie, ora 01.30, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin numărul de urgență 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că mai multe persoane aruncă cu petarde, anunță instituția.

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Urban, iar, din primele cercetări, a fost identificat un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Giurgiu, care ar fi tras mai multe focuri de armă, chiar și în prezența polițiștilor.

Ulterior, la fața locului s-a deplasat echipa operativă, formată din polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și un specialist criminalist, fiind identificate, în zona blocului apelantului, 27 de tuburi de cartuș, calibru 9 mm, percutate și 3 cartușe, calibru 9 mm, cu gaz.

Elementele de muniție descoperite la fața locului au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor- Deținerea sau portul fără drept de arme neletale, din categoria celor supuse autorizării și uzul de armă neletală din categoria celor supuse autorizării fără drept.

 

×
Subiecte în articol: petarde focuri arma