x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu Bamboo - Daniel Vasile (ISU): 40 de victime la spitale; o singură persoană grav rănită

Incendiu Bamboo - Daniel Vasile (ISU): 40 de victime la spitale; o singură persoană grav rănită

21 Ian 2017   •   07:13
Incendiu Bamboo - Daniel Vasile (ISU): 40 de victime la spitale; o singură persoană grav rănită

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat sâmbătă că aproximativ 40 de persoane au ajuns la spitale în urma incendiului de la clubul Bamboo din Capitală.

"În acest moment sunt 20 de persoane transportate către unităţile spitaliceşti din Bucureşti, cu ambulanţe SMURD şi cu ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov. La unităţile spitaliceşti s-au mai prezentat cu mijloace proprii aproximativ 20 de persoane. Există o singură persoană grav rănită, cu arsuri la nivelul căilor respiratorii, intubată, ventilată mecanic. Aceasta se află la Spitalul Floreasca", a precizat Daniel Vasile.

Potrivit acestuia, toate celelalte victime acuză expunere la fum, intoxicare cu monoxid de carbon şi stare de hipotermie în cazul unora.

Reprezentantul ISU a adăugat că multe dintre victime au fost consultate şi ulterior au părăsit spitalul.

"La Floreasca s-au prezentat 16 persoane, transportate de ambulanţe sau cu deplasare proprie, şi au rămas doar 3, printre care şi această persoană intubată. La Universitar, cinci persoane şi au plecat toate cinci. La Pantelimon, două persoane prezentate, ambele internate. La Colentina, trei persoane şi a rămas una singură. La Spitalul Elias, o persoană transportată, care a rămas şi internată. Iar la Spitalul de Arşi nu sunt persoane internate, pentru că nu sunt persoane care să fi prezentat arsuri", a declarat Daniel Vasile. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: Incendiu Bamboo