x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bebeluș a murit într-un incendiu care a cuprins casa bunicii. Femeia de 46 de ani este în comă

Un bebeluș a murit într-un incendiu care a cuprins casa bunicii. Femeia de 46 de ani este în comă

de Redacția Jurnalul    |    14 Sep 2024   •   21:40
Un bebeluș a murit într-un incendiu care a cuprins casa bunicii. Femeia de 46 de ani este în comă
Sursa foto: Hepta

Un bebeluș de 3 luni a murit, sâmbătă, într-un incendiu care a cuprins casa bunicii, în localitarea Poienile Zagrei, județul Bistrița-Năsăud. Femeia se afla cu cele două nepoate în locuință, însă pe cea mai mică nu a putut-o salva.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au intervenit sâmbătă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un imobil din localitatea Poienile Zagrei.

În urma primelor verificări, a reieșit faptul că incendiul ar fi izbucnit la locuința unei femei de 46 de ani din localitate, care se afla în imobil împreună cu cele două nepoate ale sale.

„Din nefericire, una dintre fetițe, în vârstă de 3 luni, care se afla în imobil, a decedat. Totodată, femeia de 46 de ani a fost preluată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, transmite Poliția Bistrița-Năsăud.

A fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud continuă cercetările pentru a stabili cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.

Femeia este în comă, iar nepoata cea mare are arsuri

Fetița care a supraviețuit incendiului din casa bunicii, din localitatea Poienile Zagrei, județul Bistrița-Năsăud, are arsuri de gradele 1 și 2 pe față și mâini și a fost externată la cerere de mamă. Bunica este în comă indusă, iar bebelușul, o fetiță de 3 luni, a murit.

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița spun că în urma incendiului izbucnit sâmbătă în localitatea Poienile Zagrei, un bebeluș a decedat și alte două victime au suferit arsuri, fiind transportate la UPU-SMURD din cadrul unității medicale.

„Este vorba despre o minoră în vârstă de 1 an și 8 luni, cu arsuri de gradul I și II pe mâini și față, și bunica acesteia, o femeie în vârstă de 46 de ani, adusă intubată (în comă indusă medicamentos), prezentând arsuri de gradul II pe mâini, pe față, în zona cervicală anterioară și cu suspiciune de arsuri de căi aeriene. După investigațiile din UPU-SMURD și acordarea îngrijirilor medicale de specialitate, minora a fost externată la cererea mamei, care a refuzat internarea pe propria răspundere”, sune Camelia Strugari, purtătorul de cuvânt al SCJU Bistrița.

Bunica, în vârstă de 46 de ani, va fi transferată la Compartimentul de Arși al spitalului din Oradea.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: incendiu bebelus bunica