x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu la centrala termică a unei case parohiale

Incendiu la centrala termică a unei case parohiale

de Redacția Jurnalul    |    19 Mar 2023   •   13:40
Incendiu la centrala termică a unei case parohiale

Un incendiu a izbucnit duminică dimineața la centrala termică a casei parohiale a Bisericii romano-catolice din municipiul Vatra Dornei. Flăcările amenințau casa parohială, biserica, dar și o pensiune din apropiere.

Pompierii Detașamentului Vatra Dornei au intervenit cu două autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei anexe cu destinație cameră tehnică aparținând casei parohiale a Bisericii romano-catolice din municipiul Vatra Dornei.

La sosirea echipajelor, ardea astereala din jurul coșului de fum de la centrala termică cu pericol de propagare la casa parohială, la locașul de cult, la anexele din apropiere și la o pensiune din proximitate.

Au ars aproximativ 10 metri pătrați de astereală, de la nivelul acoperișului, și aproximativ 3 metri pătrați de pardoseală. S-au degradat pereții de la etajul superior al camerei tehnice, precum și pereții și planșeul din interiorul unei camere din casa parohială, pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de coșul de fum neizolat corespunzător.

Nu au fost înregistrate victime, iar pompierii reușit să împiedice propagarea incendiului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: incendiu centrala termica