x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale  Incendiu la un centru de recuperare pentru persoane cu dizabilități

 Incendiu la un centru de recuperare pentru persoane cu dizabilități

de Redacția Jurnalul    |    19 Mar 2024   •   18:27
 Incendiu la un centru de recuperare pentru persoane cu dizabilități

Un incendiu a izbucnit marți la acoperișul unui centru de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică pentru persoane cu handicap din comuna Bulz, județul Bihor. Cei 49 de beneficiari ai centrului au fost evacuați.

Apelul la 112 a fost făcut la ora 12.40 de o angajată a Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Persoane cu Handicap Remeți, din comuna Bulz. Acesta a anunțat izbucnirea unui incendiu la coșul de fum al imobilului, precizând totodată faptul că nu există persoane rănite, toți cei 49 de pacienți fiind evacuați din clădire de personalul Centrului, conform ISU Bihor.

La fața locului, au intervenit cu trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd, cu două autospeciale de stingere și cu ambulanța SMURD a subunității, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bulz (SVSU Bulz), cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, aflat la o distanță de cca. 11 km de localitatea Remeți.

Sosiți primii la locul incendiului, membrii SVSU au lichidat rapid incendiul, care se manifesta la acoperișul clădirii, pe o suprafață de aproximativ trei metri pătrați.

Echipajele de pompieri militari au acționat pentru căutarea eventualelor focare ascunse, înlăturarea efectelor negative ale evenimentului și cercetarea împrejurărilor determinante ale acestuia.

În urma incendiului, a cărui cauză probabilă este în curs de stabilire, au ars circa trei metri pătrați material lemnos din structura acoperișului.

(sursa: Mediafax)

 

×