x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu violent în Comana. Au ars o hală de producție și trei anexe dintr-o gospodărie

Incendiu violent în Comana. Au ars o hală de producție și trei anexe dintr-o gospodărie

de Redacția Jurnalul    |    03 Dec 2023   •   10:40
Incendiu violent în Comana. Au ars o hală de producție și trei anexe dintr-o gospodărie

O hală de producție a structurilor metalice și din lemn pentru mobilier a ars, sâmbătă noaptea, în localitatea Comana, anunță ISU Giurgiu. Flăcările s-au extins și într-o gospodărie aflată în imediata apropiere, la trei anexe.

„O hală de producție a structurilor metalice și din lemn pentru mobilier a ars, azi-noapte, în localitatea Comana. Flăcările s-au extins și într-o gospodărie aflată în imediata apropiere, la trei anexe”, transmite ISU Giurgiu.

Incendiul a fost observat de vecini, care au cerut ajutor.

Nu au fost persoane rănite.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Stației Colibași, Punctelor de Lucru Greaca, Călugăreni și Detașamentului Giurgiu, cu trei autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, o ambulanță SMURD și două SAJ.

„Când au ajuns pompierii, incendiul se manifesta generalizat. Au ars hala producție, pe o suprafață de aproximativ 480 mp, utilajele din interior, documentele și alte bunuri depozitate în încăperile respective. În gospodăria vecinilor, au ars trei
anexe pe o suprafață de circa 50 mp și bunurile păstrate în acestea. Au fost salvate două hale de producție, anexe și casa învecinată. Cel mai probabil incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit”, potrivit pompierilor.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: hală de producție Incendiu Comana