x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Mesaj Ro-Alert după incendiul dintre Gara Basarab și Podul Grant

Mesaj Ro-Alert după incendiul dintre Gara Basarab și Podul Grant

de Vali Deaconescu    |    11 Ian 2024   •   12:27
Mesaj Ro-Alert după incendiul dintre Gara Basarab și Podul Grant
Sursa foto: ISUBIF

UPDATE: A fost emis un mesaj Ro-Alert după incendiul izbucnit la două vagoane situate în zona de triaj dintre Gara Basarab și podul Grant, din Capitală.

Având în vedere degajarea intensă de fum, pentru avertizarea și informarea populației, ISU București-Ilfiov a emis un mesaj prin sistemul RoAlert.

De asemenea, pentru că există posibilitate de extindere și la alte vagoane, dispozitivul de pompeiri a fost suplimentat.

Pompierii bucureșteni intervin joi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la două vagoane dezafectate, în zona de triaj dintre Gara Basarab și Podul Grant. Potrivit ISU București - Ilfov, se intervine pentru stingerea unui incendiu produs la două vagoane dezafectate. Incendiul se manifestă cu flacără deschisă și degajări mari de fum.

Știre inițială: Un incendiu violent a izbucnit joi în zona de triaj dintre Gara Basarab și Podul Grant din București, afectând două vagoane dezafectate. Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) București, la fața locului s-au mobilizat șapte autospeciale ale pompierilor pentru a înfrunta flăcările înalte și degajările masive de fum.

 

Echipajele de intervenție au fost inițial alertate pentru a stinge incendiul care s-a manifestat în mod spectaculos, cu flacără deschisă. Pe lângă autospecialele de pompieri, au fost trimise la locul incidentului și o autospecială de descarcerare, sugerând că există riscul de situații complicate care necesită intervenții specializate.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la două vagoane dezafectate, in zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant. Au fost alertate 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. Incendiul se manifestă cu flacără deschisă și degajări mari de fum. Misiunea este în dinamică, revenim cu date”, a transmis ISU București.

„Avand in vedere modul de manifestare a incendiului, care prezinta posibilitate de extindere si la alte vagoane, dispozitivul se suplimenteaza cu 2 autospeciale de stingere”, a mai transmis, ulterior, ISU București.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: incendiu Gara Basarab podul grant