x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incident cu focuri de armă pe un bulevard din orașul Galați

Incident cu focuri de armă pe un bulevard din orașul Galați

de Redacția Jurnalul    |    12 Dec 2022   •   11:00
Incident cu focuri de armă pe un bulevard din orașul Galați

Un incident grav s-a produs luni pe un bulevard din orașul Galați. Potrivit primelor informații, o persoană ar fi fost rănită, după ce asupra ei s-a tras cu pistolul.

Incidentul armat s-a produs în apropierea Palatului de Justiție din orașul Galați. Surse apropiate anchetei susțin că agresiunea a avut loc lângă o cafenea.

O persoană ar fi fost rănită și a ajuns la spital, dar încă nu se știe cât de gravă este starea victimei. Poliția este în alertă, iar la fața locului au fost mobilizate și trupe de la forțele speciale și de la Jandarmerie. Polițiștii îl caută pe agresor și încearcă să afle ce a provocat incidentul.

„La data de 12 decembrie 2022, la ora 09:55, Poliția Galați a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că, la o cafenea situată pe Bulevardul George Coșbuc din municipiul Galați, a avut loc un conflict între mai multe persoane, în urma căruia, una dintre acestea ar fi fost rănită. Întrucât agresorul a părăsit zona cu un autoturism, și este posibil ca acesta să fi folosit o armă la comiterea agresiunii, au fost alertate toate echipajele de poliție și s-a solicitat sprijinul I.J.J. Galați, Poliția Locală Galați și S.R.P.T.”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

Ulterior, polițiștii au aflat cine sunt persoanele implicate în conflict.

„În scurt timp au fost identificate toate persoanele implicate în acest conflict, și a fost depistat atât agresorul, un bărbat de 33 ani, din municipiul Galați, cât și persoană rănită care a fost transportată la spital. Armă folosită a fost un pistol cu bile de cauciuc, deținută legal de bărbatul de 33 ani”, au precizat polițiștii.

În acest caz se va întocmi un dosar penal pentru infracțiunile de uz de armă fără drept și lovire sau alte violențe.

×
Subiecte în articol: incident armat galaţi