x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incredibil! Doi bărbaţi bănuiţi că au furat 2 tone de ţiţei, reţinuţi de poliţiştii din Gorj

Incredibil! Doi bărbaţi bănuiţi că au furat 2 tone de ţiţei, reţinuţi de poliţiştii din Gorj

18 Ian 2019   •   12:32
Incredibil! Doi bărbaţi bănuiţi că au furat 2 tone de ţiţei, reţinuţi de poliţiştii din Gorj

Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru furt calificat, după ce au fost prinşi cu două tone de ţiţei în autoturism, informează un comunicat de presă postat vineri pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti, în baza unor date şi informaţii, au identificat, la intersecţia DJ 661 cu DJ 675/B, pe raza comunei Albeni, un bărbat de 38 de ani, din comuna Jupâneşti, în timp ce conducea o autoutilitară, venind din direcţia unui colector de ţiţei ce aparţine unei societăţi comerciale de profil.

"În urma verificărilor efectuate, în autoturism a fost identificat, ca pasager, un tânăr de 24 de ani, din oraşul Târgu Cărbuneşti, iar în urma controlului efectuat, în interiorul autoutilitarei au fost identificate două recipiente tip cub, cu capacitatea de 1.000 de litri fiecare, pline cu produs petrolier. Totodată, a fost verificat colectorul de ţiţei, ocazie cu care a fost identificat un furtun cu lungimea de peste 35 de metri, cu robineţi, ştiuţuri şi chei, specifice sustragerii de produs petrolier. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit că plăcuţele cu numărul de înmatriculare montate pe autoutilitară figurau atribuite unui alt autoturism", se arată în comunicat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducerea pe drumurile publice a unui autoturism cu numere de înmatriculare false. Cercetările continuă pentru probarea întregii activităţi infracţionale, iar produsul petrolier identificat a fost predat reprezentanţilor societăţii comerciale păgubite, iar cei doi bărbaţi vor fi prezentaţi vineri Judecătoriei Târgu Cărbuneşti, cu propunere de arestare preventivă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: hoti titei