x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incredibil! Un bărbat a jefuit o mânăstire din Munţii Sebeşului

Incredibil! Un bărbat a jefuit o mânăstire din Munţii Sebeşului

29 Ian 2019   •   16:47
Incredibil! Un bărbat a jefuit o mânăstire din Munţii Sebeşului

Un bărbat din Mehedinţi cazat la o mănăstire din Munţii Sebeşului a sustras peste 7.500 de lei dintr-o chilie, fiind identificat şi reţinut la scurt timp de către poliţişti, care au găsit asupra sa întreaga sumă furată.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, transmis, marţi, AGERPRES, un reprezentant al unei mănăstiri situată în comuna Şugag a reclamat că o persoană care a fost cazată aici, beneficiind de ospitalitatea monahilor, a sustras, dintr-o chilie, câteva mii de lei.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au reuşit să identifice pe raza comunei Şugag persoana bănuită de săvârşirea furtului, un bărbat de 38 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, asupra căruia a fost găsită întreaga sumă de bani sustrasă de la mănăstire.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, după care Parchetul de pe lângă Judecătoria Sebeş a dispus, faţă de acesta, măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 30 de zile. În continuare, bărbatul este cercetat pentru furt calificat. AGERPRES

×
Subiecte în articol: bărbat jaf manastire muntii sebesului