x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Întâlnire între prefectul Capitalei și primarii de sector pentru discutarea pregătirilor de iarnă

Întâlnire între prefectul Capitalei și primarii de sector pentru discutarea pregătirilor de iarnă

23 Noi 2021   •   09:24
Întâlnire între prefectul Capitalei și primarii de sector pentru discutarea pregătirilor de iarnă
Sursa foto: Lucian Alecu

Primarii din Capitală sunt convocaţi de prefectul Capitalei, Alexandra Văcaru, la o şedinţă de lucru pentru discutarea pregătirilor de iarnă.

"Condiţiile dificile la nivelul municipiului Bucureşti în prag de sezon rece impun o întâlnire excepţională a autorităţilor locale din Capitală. După o serie de comunicări interinstituţionale solicitate de Instituţia Prefectului - Municipiul Bucureşti, prefectul Alexandra Vacaru îi convoacă pe toţi primarii celor şase sectoare şi pe cel al municipiului Bucureşti la o şedinţă de lucru pe tema programului de măsuri şi acţiuni pentru deszăpezire şi combatere a poleiului pentru iarna 2021 - 2022 şi nu numai", transmite Prefectura, săptămâna trecută, pe Facebook.

Întâlnirea începe la ora 11,00, la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti.

"Prin atribuţiile legale, vreau să mă asigur că primarii din Bucureşti depun toate eforturile pentru pregătirea intervenţiilor în sezonul rece la nivelul Capitalei. Este important ca bucureştenii să afle şi cum vor depune aleşii locali aceste eforturi, pentru că, deocamdată, Instituţia Prefectului nu a primit de la toate primăriile planul complet de măsuri", mai spune Alexandra Văcaru.

Se va organiza un grup la nivelul Prefecturii pentru supravegherea programului de deszăpezire din această iarnă.

 

×
Subiecte în articol: primari capitala prefect deszapezire