x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Mărfuri contrafăcute, în valoare de peste 180.000 lei, descoperite în Portul Constanța

Mărfuri contrafăcute, în valoare de peste 180.000 lei, descoperite în Portul Constanța

23 Ian 2019   •   13:20
Mărfuri contrafăcute, în valoare de peste 180.000 lei, descoperite în Portul Constanța

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali de la Biroul Vamal Constanța au descoperit în Portul Constanţa, într-un container sosit din China, bunuri în valoare de peste 180.000 lei, susceptibile a fi contrafăcute.

În urma controlului amănunțit efectuat în baza analizei de riscau fost descoperite 2.946 role față de masă susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute.

Acestea aveau ca destinație o societate comercială din municipiul București, administratorul firmei fiind un cetăţean turc, în vârstă de 35 de ani.

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de 183.750 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun. Sursa: telegrafonline

×