x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Mașină cu doi copii, răsturnată pe o șosea din Bistrița-Năsăud

Mașină cu doi copii, răsturnată pe o șosea din Bistrița-Năsăud

de Redacția Jurnalul    |    17 Ian 2023   •   10:33
Mașină cu doi copii, răsturnată pe o șosea din Bistrița-Năsăud
Sursa foto: Hepta

O mașină s-a răsturnat marți pe o șosea din județul Bistrița-Năsăud. În interior se aflau și doi copii, au anunțat echipele de intervenție.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, trei echipaje SMURD, inclusiv cel de terapie intensivă, și două echipe de pompieri cu autospeciale de descarcerare intervin la un accident rutier produs pe raza localității Strâmba.

Din primele informații, o mașină s-a răsturnat în afara șoselei. Salvatorii au fost informați că în interior se aflau doi adulți și doi copii. De asemenea, exista informația că o femeie este încarcerată, așa că la locul producerii accidentului a fost trimis și elicopterul SMURD de la Baza Aeromedicala Târgu Mureș.

Salvatorii care au ajuns la fața locului au găsit trei victime, doi copii și o femeie, în afara autoturismului, conștiente și cooperante. Este vorba despre doi copii în vârstă de 1 an și 4 luni, respectiv 5 ani, și de mama lor. Copiii nu au răni vizibile, iar femeia are un traumatism cranian minor. Cei trei au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare.

Elicopterul SMURD s-a întors la bază, iar misiunea de prim-ajutor este gestionata de echipajele terestre, au precizat reprezentanții ISU.

×
Subiecte în articol: masina rasturnata copii