x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Mașină de lux de peste 1.000.000 lei, căutată de autoritățile din Suedia, descoperită în Constanța

Mașină de lux de peste 1.000.000 lei, căutată de autoritățile din Suedia, descoperită în Constanța

de Redacția Jurnalul    |    11 Oct 2024   •   12:45
Mașină de lux de peste 1.000.000 lei, căutată de autoritățile din Suedia, descoperită în Constanța
Sursa foto: Captura video

O mașină de lux, căutată de către autoritățile din Suedia, a fost descoperită de poliţiştii de frontieră în Portul Constanța. Autoturismul era pregătit pentru a fi exportat în Georgia, transmite Garda de Coastă.

Poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Constanța Sud au descoperit joi un autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în Suedia, condus de către un cetățean georgian de 50 de ani. Polițiștii au constatat că mașina figura în baza de date ca fiind căutată pentru confiscare de autoritățile suedeze.

Mașina, evaluată la aproximativ 1.150.000 lei (230.000 euro), urma să fie trimisă în Georgia pe o navă tip RO-RO (mijloc naval de transport mărfuri în regim internațional, cu rampe/șine de încărcare/descărcare). Aceasta a fost reținută la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru infracțiunea de tăinuire, urmând ca la finalizarea acestora, să fie dispuse măsurile legale care se impun.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: masina de lux suedia constanta