x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bebeluș de 5 luni, găsit mort între saltea și scândura patului

Bebeluș de 5 luni, găsit mort între saltea și scândura patului

de Redacția Jurnalul    |    15 Aug 2024   •   14:15
Bebeluș de 5 luni, găsit mort între saltea și scândura patului

Un bebeluș în vârstă de 5 luni a fost găsit mort, joi, între saltea și scândura patului. Tragedia s-a întâmplat în comuna Terpezița, județul Dolj. Se pare că părinții au pus scânduri ca să nu cadă copilul din pat, iar acesta a căzut între scândură și saltea și s-a sufocat.

Polițiști din cadrul Secției nr.3 Poliție Rurală Bucovăț, județul Dolj, au fost sesizați, joi dimineața, în jurul orei 8.44, de o femeie, de 44 de ani, din comuna Terpezița, că a fost găsit mort copilul de numai cinci luni al vecinilor.

„La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii care au constatat că cele sesizate se confirmă, mama minorului găsindu-l pe cel mic pe marginea patului din camera de locuit, fiind căzut între saltea și scândura superioară de la pat. La fața locului a fost prezent și un echipaj SAJ, din nefericire, copilul fiind decedat”, transmite Poliția Dolj.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Surse locale au declarat pentru MEDIAFAX că familia copilului au pus scânduri în jurul patului, pentru că aveau salteaua mai mare și s-au temut ca bebelușul să nu cadă din pat. Joi dimineața, acesta a căzut între scândură și saltea și s-a sufocat, cel mai probabil asta provocându-i decesul.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: bebelus scandura pat mort