x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale  Un mort și un rănit într-un accident produs de un tânăr băut

 Un mort și un rănit într-un accident produs de un tânăr băut

de Redacția Jurnalul    |    08 Ian 2024   •   15:30
 Un mort și un rănit într-un accident produs de un tânăr băut

O tânără în vârstă de 21 de ani din Baia Mare a murit, iar un bărbat de 26 de ani, din Strâmtura, județul Maramureș, a fost rănit, luni, în urma unui accident, cei doi fiind pasageri într-o mașină condusă de un șofer băut.

Polițiștii din Maramureș au fost sesizați prin apel la 112 despre accidentul care a avut loc pe DJ 109F.

Polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 39 de ani, dinspre Baia Mare înspre Sighetu Marmației, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a părăsit drumul prin partea stângă a sensului de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp de beton pe care l-a rupt.

În mașină, în calitate de pasageri se aflau două persoane, un bărbat de 26 de ani din Strâmtura și o tânără de 21 de ani din Baia Mare.

În urma accidentului rutier, tânăra de 21 de ani a murit, iar șoferul și celălalt pasager au fosst răniți.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei și pentru stabilirea prezenței substanțelor psihoactive în organism.

În acest caz, polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: mort ranit baut