x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O armă și mai multe cartușe, găsite pe o stradă din Târgu Mureș

O armă și mai multe cartușe, găsite pe o stradă din Târgu Mureș

de Redacția Jurnalul    |    01 Iun 2024   •   17:20
O armă și mai multe cartușe, găsite pe o stradă din Târgu Mureș

O armă, două încărcătoare și mai multe cartușe au fost găsite pe o stradă din Târgu Mureș.Polițiștii au stabilit că acestea aparțin unui bărbat de 74 de ani care le-au uitat pe stradă. Bărbatul a rămas fără permisul de portarmă.

Potrivit IPJ Mureș, sâmbătă, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o stradă din Târgu Mureș au fost identificate o armă, două încărcătoare, mai multe cartușe și o borsetă.

La fața locului, s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Mureș, ai Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș și ai Serviciului Criminalistic, pentru efectuarea activităților specifice, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt.

Anchetatorii au stabilit că arma tip pistol face parte din categoria armelor neletale supuse autorizării, cu destinația autoapărare cu proiectil de cauciuc, deținută legal de un bărbat, de 74 de ani. De asemenea, s-a constatat faptul că toate cartușele aparțin armei în cauză.

Bărbatul le-a spus polițiștilor că s-a deplasat cu arma către mașină, a așezat-o pe plafonul autoturismului și a uitat de ea.

Polițiștii l-au amendat cu 5.000 de lei și i-au anulat dreptul de deținere, port, și folosire de arme și muniții.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: armă găsită strada