x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O minoră de 14 ani a ajuns la spital cu arsuri de 30% pe suprafaţa corporală în urma unui incendiu

O minoră de 14 ani a ajuns la spital cu arsuri de 30% pe suprafaţa corporală în urma unui incendiu

18 Oct 2018   •   17:31
O minoră de 14 ani a ajuns la spital cu arsuri de 30% pe suprafaţa corporală în urma unui incendiu

O fată de 14 ani a fost transportată joi, după amiază, la spital cu arsuri pe 30% din suprafaţa corporală în urma unui incendiu, au informat reprezentaţii ISU Gorj. 

Potrivit acestora, incendiul a avut loc după ce minora a încercat să aprindă focul aruncând cu benzină, astfel că flacăra i-a cuprins membrele inferioare şi superioare ale corpului în proporţie de 30%. 

"Detaşamentul de Pompieri Târgu Jiu a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu care se manifesta într-o cameră a unei locuinţe din satul Teleşti. O fată de 14 ani a încercat să aprindă focul, aruncând cu benzină, iar flacăra i-a cuprins membrele inferioare şi superioare ale corpului. Fetiţa a fost preluată de echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă prezent la faţa locului şi a fost transportată la spital. Focul a fost lichidat", au menţionat reprezentanţii ISU Gorj. 

În urma incendiului au fost distruse obiecte de mobilier şi îmbrăcăminte. AGERPRES

×
Subiecte în articol: fetita arsa incendiu