x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O șoferiță a fugit de la locul accidentului după ce a provocat un incident grav pe autostrada A4

O șoferiță a fugit de la locul accidentului după ce a provocat un incident grav pe autostrada A4

22 Aug 2017   •   16:05
O șoferiță a fugit de la locul accidentului după ce a provocat un incident grav pe autostrada A4

Patru persoane au fost rănite şi au ajuns de urgenţă la spital în urma unui grav accident rutier produs pe autostrada A4 de o tânără aflată la volanul unui Mini Cooper.

După ce a provocat haos pe autostradă, tânăra... a fugit. Motivul a fost descoperit de anchetatori după mai multe zile: femeia nu avea permis de conducere.

Potrivit anchetatorilor, "la data de 11.08.2017, Ioana Costache, în timp ce conducea autoturismul marca Mini Cooper pe autostrada A4, la km 14+942m, pe fondul nepăstrării unei distanţe corespunzătoare faţă de autoturismul marca Skoda Octavia, ce era condus regulamentar, a intrat în coliziune faţă-spate cu acesta. În urma impactului, autoturismul marca Mini Cooper a rămas imobilizat pe banda doi de circulaţie şi pe banda de urgenţă, iar autoturismul marca Skoda Octavia s-a oprit pe banda de urgenţă. Din aceeaşi direcţie rula autoturismul marca Ford Focus al cărui conducător, surprins de staţionarea celor două autovehicule pe carosabil, în încercarea de a evita un impact cu acestea şi, din cauza bucăţilor de elemente de caroserie împrăştiate, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu glisiera metalică de pe partea dreaptă a sensului de mers şi de aici în cea mediană. Din accident a rezultat vătămarea corporală a două persoane, pasageri în auto marca Ford Focus si a două persoane, pasageri în auto Skoda Octavia".

Imediat după teribilul accident, şoferiţa a fugit.

×
Subiecte în articol: accident a4