x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Octavian Berceanu avertizează asupra arderilor ilegale de deșeuri din apropierea Capitalei

Octavian Berceanu avertizează asupra arderilor ilegale de deșeuri din apropierea Capitalei

28 Oct 2021   •   10:35
Octavian Berceanu avertizează asupra arderilor ilegale de deșeuri din apropierea Capitalei
Sursa foto: octavian berceanu/facebook

Fostul șef al Gărzii Naționale de Mediu, Octavian Berceanu, avertizează că au reînceput arderile ilegale de deșeuri din jurul Capitalei. El a postat mai multe poze pe o rețea de socializare.

"Îmi cer scuze față de bucureșteni pentru ca nu am putut sa fac ca locuitorii palatelor Victoriei si Cotroceniului sa înțeleagă ca respiram toti același aer!

Furnalele metropolei lucrează în draci, ca sa recupereze zilele "dă sărbători trăcute". Pe de alta parte plămânii noștri sunt obosiți de poluare, gata pregătiți pentru comorbiditate.

Fumurile se ridica voioase langa Bucuresti, se vad de pe Parlament si totusi, nimeni, dar absolut nimeni nu-și mișcă fundul puturos de politician până acolo.

Am mers la Sintești nu numai cu Garda, Poliția și Jandarmeria, dar și cu toate televiziunile importante din Europa, și o perioadă am respirat aer normal.

Nu e vina politicienilor ca sunt corupți și incompetenți, că promovează nulități și hoți in institutiile statului, e mai mult vina mea de cetățean", scrie acesta, pe Facebook.

Octavian Berceanu a fost eliberat din funcție după ieșirea USR de la guvernare.

×
Subiecte în articol: octavian berceanu deşeuri arderi ilegale