x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Opt cupluri vor să se căsătorească la Poarta Sărutului în noaptea de Anul Nou

Opt cupluri vor să se căsătorească la Poarta Sărutului în noaptea de Anul Nou

04 Dec 2017   •   14:51
Opt cupluri vor să se căsătorească la Poarta Sărutului în noaptea de Anul Nou

Opt cupluri din diferite zone ale ţării sunt interesate să se căsătorească în noaptea de Anul Nou la Poarta Sărutului din Parcul Central al municipiului Târgu-Jiu, a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al primăriei, Anamaria Ianc. 

Potrivit sursei citate, cele opt cupluri sunt din Bucureşti şi din judeţele Mehedinţi, Ilfov şi Braşov. 

Taxa pentru oficierea unei căsătorii la Poarta Sărutului a rămas la acelaşi nivel din anii trecuţi, respectiv 400 de lei. 

"Actele necesare pentru oficierea unei căsătorii în noaptea dintre ani la Poarta Sărutului sunt certificatul de naştere copie şi original, cartea de identitate copie şi original, certificat prenupţial original, iar în cazul în care unul dintre cei doi este divorţat sau văduv, este nevoie de certificate doveditoare de divorţ, respectiv deces. Nu mai este o condiţie ca unul dintre miri să aibă domiciliului în Târgu-Jiu. Pe lângă actele necesare, este nevoie şi de achitarea taxei de 400 de lei. Urmează să stabilim cu exactitate zilele în care pot fi depuse cererile", a precizat Anamaria Ianc. 

Din 2002 şi până în anul 2016, au fost oficiate 257 de căsătorii în Parcul Central din municipiul Târgu-Jiu, în noaptea de Revelion. AGERPRES

×
Subiecte în articol: poarta sarutului casatorie an nou