x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O persoană a fost reținută, iar una este căutată de poliție, în urma scandalului din Alexandria

O persoană a fost reținută, iar una este căutată de poliție, în urma scandalului din Alexandria

18 Noi 2022   •   08:20
O persoană a fost reținută, iar una este căutată de poliție, în urma scandalului din Alexandria

O persoană a fost reținută de polițiștii din Teleorman, iar una este căutată, în urma scandalului produs joi seara în Alexandria, când polițiștii au tras două focuri de armă pentru aplanarea conflictului.

„În urma conflictului o persoană a fost reținută și urmează sa fie prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă. Un alt participant este căutat în continuare de polițiști”, a transmis vineri dimineața IPJ Teleorman.

Poliţiştii au intervenit joi seara pentru aplanarea unui scandal izbucnit în Alexandria, în urma unui apel la 112.

O patrulă mixtă de ordine publică a mers la locul indicat, iar când oamenii legii au legitimat unul dintre bărbații implicați în scandal, atât el, cât și alte 4-5 persoane care îl însoțeau, au devenit recalcitrante.

„Pentru aplanarea conflictului, au fost executate două focuri de avertisment în plan vertical de către unul din membrii patrulei”, precizează Poliția.

În acest caz se fac cercetări pentru a se stabili din ce cauză a izbucnit scandalul, iar la final se vor lua măsurile care se impun.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: scandal persoana retinuta