x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Poliţia Capitalei: 12 persoane ar fi suferit arsuri în urma exploziei de la Valea Cascadelor

Poliţia Capitalei: 12 persoane ar fi suferit arsuri în urma exploziei de la Valea Cascadelor

05 Iun 2016   •   14:24
Poliţia Capitalei: 12 persoane ar fi suferit arsuri în urma exploziei de la Valea Cascadelor
Sursa foto: Foto: Facebook.com / Dragos Grijincu

Un număr de 12 persoane ar fi suferit arsuri, duminică, în urma exploziei, urmată de un incendiu, de la târgul de vechituri din zona Valea Cascadelor, informează DGPMB într-un comunicat transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, patru persoane au primit îngrijiri medicale la faţa locului, iar alte opt sunt transportate către Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti, Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti şi Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri.

Brigada Rutieră asigură fluidizarea traficului şi însoţirea echipajelor de prim-ajutor către unităţile sanitare.

"Din primele date a reieşit faptul că 12 persoane ar fi suferit arsuri în urma deflagraţiei. 4 persoane au primit îngrijiri medicale la faţa locului, iar cele 8 victime care necesită îngrijiri de specialitate sunt transportate către Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti, Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti şi Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, Brigada Rutieră asigurând în acest sens fluidizarea traficului şi însoţirea echipajelor de prim-ajutor către unităţile sanitare", se precizează în comunicatul Poliţiei Capitalei.

Duminică, prin apel unic de urgenţă 112, a fost sesizat faptul că pe bd. Timişoara 101-103, în târgul "Valea Cascadelor", din sectorul 6, s-a produs o explozie la o butelie în urma căreia mai multe persoane au fost rănite, menţionează comunicatul.

La faţa locului s-au prezentat echipaje ale Secţiilor 21 şi 25 Poliţie, precum şi echipaje SMURD.

În prezent se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs explozia.

Sursa: AGERPRES

×