x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Prahova: Un elev a intrat în școală cu un pistol!

Prahova: Un elev a intrat în școală cu un pistol!

04 Noi 2022   •   10:34
Prahova: Un elev a intrat în școală cu un pistol!

Un elev din Ploiești a intrat în școală cu un pistol. Cadrele didactice au sunat la Poliție, iar polițișii au aflat că este vorba despre un pistol cu bile de plastic.

Incidentul a avut loc joi, în jurul orei 13.30. Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție au fost informați de către cadrele didactice din cadrul unei unități de învățământ cu privire la faptul că un elev s-a prezentat la școală având asupra sa un pistol cu bile din plastic.

Polițiștii au aflat că un incident asemănător a avut loc în septembrie în aceeași școală.

„Polițiștii deplasați la fața locului, au identificat apelanta, care a declarat faptul că în luna septembrie 2022, un alt cadru didactic ar fi confiscat un pistol cu bile de la un elev în vârstă de 12 ani, neanunțând la acel moment organele de poliție. În urma verificărilor efectuate, cu sprijinul polițiștilor Serviciului Arme Explozivi si Substanțe Periculoase s-a stabilit faptul că pistolul în cauză este unul tip air-soft, fără marcă și face parte din categoria armelor neletale, nefiind supusă autorizării”, a anunțat IPJ Prahova.

În cauză, a fost luată măsura sancționării contravenționale a reprezentantului legal al copilului pentru nesupravegherea acestuia, cu amendă în valoare de 200 de lei, au precizat polițiștii.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: elev cu pistol