x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Revolver descoperit în torpedoul unui autoturism tractat în Galaţi

Revolver descoperit în torpedoul unui autoturism tractat în Galaţi

14 Mar 2019   •   13:46
Revolver descoperit în torpedoul unui autoturism tractat în Galaţi

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea a descoperit o armă de foc, tip revolver, ascunsă în torpedoul unui autoturism tractat pe o platformă de un bărbat cu dubă cetăţenie, bulgară şi moldovenească, se arată într-un comunicat transmis joi de Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Potrivit sursei citate, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, un bărbat de 40 ani, cu dublă cetăţenie, la volanul unui autovehicul care tracta pe o platformă un autoturism înmatriculat în Ucraina.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra celor două autoturisme, ocazie cu care echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a descoperit ascuns în torpedoul autoturismului, care se afla pe platformă, înfăşurat în hârtii, un revolver marca Major Eagle, calibru 4 mm.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a preluat cu platforma autoturismul marca Mercedes, la solicitarea unui cetăţean ucrainean şi nu avea cunoştinţă despre existenţa armei descoperite la controlul de frontieră.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată, iar arma a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor de lucrătorii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Galaţi. AGERPRES

×
Subiecte în articol: revolver torpedou autoturism Galaţi