x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Scafandrii militari au recuperat corpul marinarului dispărut în Dunăre, la Cernavodă

Scafandrii militari au recuperat corpul marinarului dispărut în Dunăre, la Cernavodă

20 Iun 2018   •   15:07
Scafandrii militari au recuperat corpul marinarului dispărut în Dunăre, la Cernavodă

Trupul neînsufleţit al marinarului care a căzut în Dunăre, în noaptea de marţi spre miercuri, de la bordul unei navei ancorată în rada Portului Cernavodă, a fost recuperat miercuri după-amiază de către scafandrii militari, informează un comunicat de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea. 

Potrivit sursei citate, marinarul în vârstă de 35 de ani care a căzut noaptea trecută în Dunăre, între ponton şi Podul Anghel Saligny, din Cernavodă, a fost găsit de scafandri, după mai multe ore de căutări. 

Încă din cursul nopţii de marţi, pentru recuperarea şi aducerea la mal a persoanei căzută în Dunăre au fost mobilizate forţe de la Detaşamentul de Pompieri Cernavodă, iar Serviciul Poliţiei Transporturi a deschis o anchetă, dar timp de trei ore, pe parcursul căutărilor nocturne, persoana nu a fost găsită, cercetarea locului şi operaţiunile de salvare fiind reluate miercuri dimineaţă. 

În acelaşi timp, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat că persoana respectivă era îmbarcată ca timonier pe nava de pe care s-a dezechilibrat şi a căzut în apa fluviului. AGERPRES 

×
Subiecte în articol: marinar recuperat mare cernavoda