x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale VIDEO Scandal între mai mulți adolescenți, într-un tramvai din Craiova. Copilul unui deputat, între victime

VIDEO Scandal între mai mulți adolescenți, într-un tramvai din Craiova. Copilul unui deputat, între victime

de Redacția Jurnalul    |    18 Mai 2023   •   10:15
VIDEO Scandal între mai mulți adolescenți, într-un tramvai din Craiova. Copilul unui deputat, între victime

Doi adolescenți în vârstă de 15 ani au fost agresați de un grup de alți 4-5 tineri, într-un tramvai din Craiova, județul Dolj. Poliția face cercetări. Una dintre victime este fiul deputatului AUR, Ringo Dămureanu.

Scandalul între mai mulți tineri care se aflau într-un tramvai a avut loc miercuri seara, fiind sesizați polițiștii Secției 3 Poliție Craiova.

Tatăl unuia dintre băieții agresați a fost cel care a sesizat faptele, declarându-le polițiștilor că fiul său și un coleg de clasă al acestuia, ambii de 15 ani, în timp ce se aflau într-un tramvai, pe strada Calea București, ar fi fost agresați de un grup de 4-5 tineri ce se aflau de asemenea în tramvai.

Una dintre victime este fiul deputatului AUR, Ringo Dămureanu.

De altfel,  deputatul AUR  a scris pe pagina sa de Facebook despre incident:

”ŞOCANT, în Craiova: Copiii noştri bătuţi, umpluţi de sânge, vandalizaţi, în tramvaiul modern al doamnei primar Lia Olguţa Vasilescu. Fiul meu, Victor, 15 ani, a fost astăzi ameninţat cu briceagul, lovit repetat în cap, umplut de sânge, cu ceasul de la mână spart, de o gaşcă de 6-7 tineri de etnie. La sfârşit, a fost ameninţat: "Te termin, ne mai vedem noi". Colegul lui a fost lovit, tâlhărit şi i s-a rupt plăsuţa cu cumpărături. Ambii copii se află în stare de şoc. Poliţia craioveană face cercetări. (...)”, a afirmat el.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: scandal adolescenti craiova