x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Scandal între doi gălățeni, în Curtea de Argeș! Unul dintre ei a fost înjunghiat

Scandal între doi gălățeni, în Curtea de Argeș! Unul dintre ei a fost înjunghiat

de Redacția Jurnalul    |    24 Iul 2024   •   11:15
Scandal între doi gălățeni, în Curtea de Argeș! Unul dintre ei a fost înjunghiat

Un bărbat de 30 de ani, din Galați, a fost reținut de polițiștii din Curtea de Argeș, județul Argeș, după ce a înjunghiat în zona gâtului și a piciorului un alt bărbat, tot din Galați, pe fondul consumului de alcool.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Curtea de Argeș au reținut, luni, un bărbat de 30 de ani, din Galați.

Din cercetări s-a stabilit că, duminică, în jurul orei 18:00, în timp ce se afla într-un imobil din Curtea de Argeș, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict spontan, bărbatul l-a agresat fizic pe un alt bărbat, tot din Galați, lovindu-l cu un obiect taietor-înțepător în zona gâtului și piciorului.

Ulterior, în jurul orei 21:00, a fost solicitat un echipaj medical, pentru a-i acorda îngrijiri medicale victimei.

„Astfel, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au efectuat primele verificări și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș. Bărbatul de 30 de ani a fost condus la sediul poliției, pentru audieri, iar după administrarea probatoriului, în dimineața zilei de 22 iulie, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță”, transmite, miercuri, Poliția Argeș.

Ulterior, Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș a declinat competența de soluționare a cauzei în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor. Pe bază evaluării gravității faptei, a modului și a circumstanțelor de comitere a acesteia, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș a propus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, măsură admisă de instanță.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: injunghiere galateni