x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Şerban Huidu, implicat într-un accident rutier în Bucureşti: "A mea a fost vina"

Şerban Huidu, implicat într-un accident rutier în Bucureşti: "A mea a fost vina"

de Redacția Jurnalul    |    21 Noi 2023   •   23:27
Şerban Huidu, implicat într-un accident rutier în Bucureşti: "A mea a fost vina"
Sursa foto: Observatornews.ro

Șerban Huidu a fost implicat, marți, într-un accident rutier în București. Incidentul a fost încadrat la tamponare ușoară

Potrivit surselor Antena 3 CNN, accidentul a avut loc pe Calea Giuleşti din Bucureşti, între autoturismul condus de Șerban Huidu şi un alt şofer care conducea o maşină Bolt. Acesta din urmă îl acuză pe Serban Huidu că i-ar fi tăiat calea.

Fostul prezentator de la "Cronica Cârcotașilor”, Şerban Huidu, ar fi fost amendat cu 590 lei şi 3 puncte penalizare pentru neasigurare la schimbarea benzii:

"Un accident, a mea a fost vina. S-a acroșat o mașină de o altă mașină. Sunt vinovat, am trei puncte de penalizare. Asta este o problemă de trafic", a declarat prezentatorul la scurt timp după accident, potrivit Observatornews.ro.

Șoferii implicați în incidentul rutier au fost testați pentru consum de alcool și stupefiante, rezultatul fiind negativ. 

În februarie 2013, Şerban Huidu a fost condamnat definitiv la patru ani de închisoare cu suspendare pentru uciderea din culpa a trei persoane, în urma accidentului din octombrie 2011.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: serban huidu accident