x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Sfârșit tragic în Dolj! Un tânăr a murit după ce a căzut cu mașina într-un canal de irigații

Sfârșit tragic în Dolj! Un tânăr a murit după ce a căzut cu mașina într-un canal de irigații

18 Oct 2022   •   16:48
Sfârșit tragic în Dolj! Un tânăr a murit după ce a căzut cu mașina într-un canal de irigații

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a murit, marți, după ce a căzut cu mașina într-un canal de irigații, în afara orașului Dăbuleni, județul Dolj.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Dăbuleni au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, o mașină este căzută într-un canal de irigaţii, din extravilanul orașului Dăbuleni, iar în interior se află o persoană inconştientă, scrie Mediafax

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, în autovehicul fiind identificat un tânăr de 24 de ani, din Brădeşti, care în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de către un echipaj SAJ Dolj, din păcate, a decedat.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că tânărul, în timp ce conducea o autoutilitară, pe DJ 542, din direcţia Dăbuleni, către Amărăştii de Jos, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând cu vehiculul într-un canal de irigaţii.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

 

×
Subiecte în articol: tanar mort gorj