x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Şocant! Un tânăr din Alba şi-a bătut crunt mama pentru că nu a vrut să-i mai dea bani

Şocant! Un tânăr din Alba şi-a bătut crunt mama pentru că nu a vrut să-i mai dea bani

27 Mar 2018   •   14:20
Şocant! Un tânăr din Alba şi-a bătut crunt mama pentru că nu a vrut să-i mai dea bani

Poliţiştii din Alba Iulia l-au reţinut pe un tânăr din municipiu ce şi-ar fi agresat părinţii şi ar fi distrus bunuri din locuinţa acestora.

Este cercetat pentru violenţă în familie şi distrugere şi va fi prezentat în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

Potrivit IPJ Alba, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de un bărbat de 45 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că, fiul său a distrus mai multe bunuri din apartament şi a agresat-o pe soţia sa.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în timp ce se afla la domiciliu, reclamantul ar fi avut o discuţie în contradictoriu cu fiul său, generată de refuzul primului de a-i da o sumă de bani.

În această împrejurare, tânărul ar fi agresat-o pe mama sa şi ar fi distrus mai multe bunuri din apartament, cauzând un prejudiciu de peste 1.100 de lei.

Faţă de tânăr a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere şi violenţă în familie, iar poliţiştii l-au reţinut, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de marți, 27 martie, să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.http://www.observator.tv

×
Subiecte în articol: mama batuta fiu bani